Intervju – Jelena Stevanović za sajt Košarkaškog kluba Temnić

U vreme kada u Srbiji sve manje dece, a posebno devojčica trenira neki sport, u našem malom gradu ispisuje se jedna prelepa košarkaška priča. Svakim danom ih sve više i više dolazi na treninge, a ogroman broj njih ne propušta ni jedan, jedna od njih je i kapiten mlađih pionirki Košarkaškog kluba Temnić, Jelena Stevanović. Onih pionirki koje su prošle godine debitovale u Regionalnoj ligi košarkaškog saveza Centaralne Srbije i koje su inspirisale rukovodstvo kluba da od ove sezone oforme još jednu ekipu koja će se takmičiti u Mini basket ligi, takođe RKSCS.

Posebna čast od pripala je Jeleni Stevanović da prva, kao kapiten svoje ekipe govori za naš sajt i otkrije nam sta joj se sve dopada u košarkaškom klubu Temnić.

Za košarku sam se prvenstveno odlučila zbog zdravlja, želela sam da se bavim nekim sportom, a obzirom da je veliki broj mojih drugarica trenirao košarku u to vreme odlučila sam se da i ja zajedno sa njima krenem da treniram ovaj sport, vremenom sam zavolela košarku, najviše zahvaljujući svojim trenerima, a pored toga i zbog druženja, izazova, takmičenja, uzbuđenja…

Jelena je rekla da je njen omiljen košarkaš Lebron James, jedan od najboljih košarkaša svih vremena, a da pored njega najviše ceni srpskog Miloša Teodosića.

Za kraj poručila je novim polaznicima u Školu košarke Temnić, puno sreće, takođe rekavši da je košarka jedan veoma lep i zabavan sport, u kome se može mnogo toga postići, ali i takođe je pohvalila svoje trenere u KK Temnić, jer su upravo oni koji inspirišu nju i njene drugarice da napreduju i daju sve od sebe na svakom treningu i svakoj utakmici.

Upravo ste pročitali prvi tekst u nizu tekstova u kojima će za naš sajt govoriti mlađe pionirke KK Temnić.

Informacija za svu zainteresovanu decu (od 2005 do 2013 godišta) i roditelje da Škola košarke Temnić startuje sa radom, u četvrtak 13. septembra , gde će se od 18:30 časova vršiti upis novih članova, a prvi trening zakazan je istog dana u 19:00 časova u Hali sportova u Varvarinu.

Leave a Reply