Sezona mlađih pionirki počinje 26. oktobra

Košarkaški klub Temnić će se i ove sezone takmičiti u kvalitetnoj ligi mlađih pionirki Regiona Centralne Srbije, ali za razliku od prošle sezone opet pomeramo granice u istoriji varvarinske košarke, te ćemo se ove sezone takmičiti sa dve ekipe o ovoj ligi. To je ogroman uspeh za Varvarin, za varvarinsku košarku i za sport uopšte.

Prošlogodišnje ekipe mlađih pionirki i mini basket

Takmičenje će biti dugo i teško, ali pošto smo prošle sezone osvojili mini basket ligu Regiona Centralne Srbije, apetiti su porasli, tako da ove sezone imamo želju da napadnemo prva tri mesta u celom regionu. Što bi bio ogroman uspeh, za klub ali i za celokupni stručni stab, trenere ekipe Danijela Jaćimovića i Dražena Simonovića koju su prepoznali potencijal ovih devojčica i koji svakodnevno rade na njihovom usavršavanju.

I ove sezone će naš klub platiti lekarske preglede za svu decu koja se takmiče, takođe bih se i zahvalio se Opštini Varvarin, koja ima razumevanja i koja dosta pomaže u finansiranju našeg kluba, te smo sada u situaciji da na treninzima svako dete ima loptu, da za gostovanja iznajmljujemo mini bus, sto retko koji klub u ovom uzrastu radi itd..

Sledeće sezone ćemo, pored pionirki, mlađih pionirki, imati i mini basket ekipu devojčica koju će činiti devojčice 2010/2011 i 2012 godišta, te ćemo i na taj način parirati velikim klubovima u ovom regionu.

Leave a Reply