KK “Temnić” organizovao novogodišnji prijem za mlade košarkaše

U zbornici Osnovne škole “Jovan Kursula” u Varvarinu održan je novogodišnji prijem za najmlađe varvarinske košarkaše, članove Košarkaškog kluba “Temnić”. Ovom prilikom su sumirani rezultati rada u 2018-oj godini, a podeljeni su o poklon paketići članovima KK “Temnić”.

Pozdravivši prisutne i poželevši im u ime kluba sve najlepše u predstojećoj godini, a klubu još više uspeha i pobeda, predsednik KK “Temnić” Dražen Simonović naglasio je da je ovaj klub jedan od retkih koji ima veliki broj dece koja treniraju košarku.

“Kad god vam uputimo neku kritiku, da znate da vam to ne pričamo zato što mislimo nešto loše već zato što želimo da od vas izvučemo ono najbolje, a to je da budete sve bolji i bolji. Takođe bih želeo da vam se ispred kluba zahvalim za sve lepo što činite za nas, za svu inspiraciju i svu motivaciju koju dajete meni, nastavnici Sneži (Vasić) i treneru Dači (Jaćimović)”, poručio je Simonović

Osvrnuvši se na period od protekle dve godine, koliko je proteklo od dolaska nove uprave sa njim na čelu kluba, Simonović je izrazio zadovoljstvo time što danas u “Temniću” trenira oko 60 mališana.

“Želeo bih da se pohvalimo, kao klub, da smo nedavno u kategoriji mini basket liga osvojili turnir u Smederevskoj Palanci, pobedili smo sve četiri protivničke ekipe tako da je i to neki podstrek da radimo bolje na svakom treningu, da radimo ozbiljnije i da se trudimo sve više i više”, poručio je Simonović.

Imajući u vidu da se mladi varvarinski košarkaši takmiče sa ekipama koje čine igrači 2006/07, on ocenjuje da kada se igraju mečevi sa vršnjacima koji su 2007/08 godište, Varvarinci lagano pobeđuju.

Članice KK “Temnić” Dunja Marković i Kristina Ružić pročitale su ovom prilikom svoje pesme posvećene klubu, Jana Vesić i Jelena Stevanović prenele su svoje utiske, dok su neke od anegdota iznele Irina Nestorović i Martina Cvetković.

Prijemu su prisustvovali predsednik opštine Varvarin Vojkan Pavić, predsednik Skupštine prof. Dragoljub Stanojević, predsednik Sportskog saveza Zoran Cvetković i član uprave KK “Temnić” i direktor OŠ “Jovan Kursula” Dobrosav Boca Dolić.

Leave a Reply