Košarkaški klub Temnić realizovao pripreme na Zlatiboru

Članovi košarkaškog kluba Temnić iz Varvarina realizovali su pripreme na planini Zlatibor u mestu Rožanstvo. Sa priprema nose odlične utiske i žele da se zahvale vlasnicima odmarališta Bela Breza na gostoprimstvu kao svim trenerima koji su radili sa devojčicama i dečacima.

Treneri: Dražen, Danijel, Vesna, Predrag, Branislav i Andrija

Članovi našeg kluba su za vreme ovih priprema intenzivno radili, trenirali su dve puta dnevno, prvi trening je pored tehničkog imao i kondicioni deo, a drugi trening bio je sutersko-tehnički, pored toga imali su raznorane dodatne sportske aktivnosti.

Jedna od tih aktivnosti je takmičenje u šutiranju, naš klub bio je najupešniji u tim takmičenjima. Članica našeg kluba Jelena Stevanović dobila je nagradu za najboljeg šutera kampa, Irina Nestorović je bila najbolja u disciplini slobodnih bacanja gde je pogodila 7 od 10 šuteva, a njena rodjena sestra, bliznakinja Emilija Nestorović bila je prva u šutiranju trojki.

Pored ovih aktivnosti organizovana je i šetnja po planini Zlatibor, poseta Zlatiboru, upoznavanje i druženje sa košarkašicama, mladim reprezentativkama naše države itd.

Ovaj kamp ostaće u lepom sećanju ne samo našoj ekipi već i svim ostalim ekipama, ekipama iz Jagodine, Ćuprije, Smedervske Palanke i Smedereva i nadamo se da ćemo ovakvo druženje organizovati i sledeće godine.

Leave a Reply